Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Genele lungi vor rămâne mereu în atenţia sexului frumos. Deşi par greu de obţinut, acum la HeavenBeauty&Wellness Studio te poți bucura cu adevărat de o privire seducătoare, datorită noilor inovaţii și produselor profesionale pe care le folosim.

Extensiile de gene au devenit ultimul trend în domeniul înfrumuseţării privirii. Oferă volum, alungire, curbare şi pot corecta chiar şi mici defecte ale formei ochiului. Extensiile de gene au apărut din dorinţa femeii moderne de a economisi timp, dar mai ales pentru a obţine o frumuseţe durabilă. Trăsăturile definitorii ale feţei sunt linia sprâncenelor şibogăţia genelor. Ele sunt cele două repere prin care putem puncta şi intensifica frumuseţea naturală.

Sunt uşor de purtat şi nu incomodează ochiul sau privirea deoarece se aplică pe fiecare fir de păr în parte, doar pe genele mature, de la 1mm distanţă de baza firului natural. Extensiile de gene au între 7 şi 16 mm şi sunt pe diferite mărimi şi curburi. Unul dintre cele mai mari avantaje al extensiilor de gene este faptul că timp de patru săptămâni nu va mai trebui să le faci nimic şi, practic, în orice moment al zilei vei avea o privire seducătoare. Nevoia machiajului zilnic se va diminua având genele bogate şi alungite!

Întreţinerea extensiilor de gene fir cu fir se face la 3-4 săptămâni, în funcţie de condiţiile în care au fost păstrate. După această perioadă de timp adezivul îşi pierde din rezistenţăşi se desprinde de geana naturală. E important de ştiut că adezivul folosit este hipoalergenic, pentru a evita orice potenţială alergie sau iritaţie a ochiului. Extensiile de gene se pot purta pe o lungă perioadă de timp – între 6 şi 8 luni consecutiv – după care se recomandă o scurtă pauză, pentru regenerarea genelor.

Vino la HeavenBeauty&Wellness Studio și lasă-te pe mâna specialistului nostru, care va folosi numai produse profesionale!

Fii senzuală și misterioasă cu extensiile de gene de la HeavenBeauty&Wellness Studio !

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!