Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Astăzi o să vă spun 3 poveşti personale şi vom încerca să tragem două concluzii comune. Toate poveştile vor începe în luna martie şi vor continua să ne urmărească toată viaţa.

Încă de la grădiniţă am învăţat că luna martie este luna femeii. Ziua mamei venea ca cel mai important eveniment pentru noi. Desenam ghiocei şi împleteam mărţişoare. Învăţam poezii şi cântam cântecele: „Mama dragă, ce-aş putea/să-ţi urez de ziua ta?/Bucurie, sănătate/Mult noroc şi spor în toate/Pace şi zile senine/Să mă poţi creşte pe mine!”. E… şi greul de aici începea!

Ziua de 8 martie trebuia să fie una specială, nu doar bine pregătită din punct de vedere artistic. Aşa că forfota începea încă din luna februarie: trebuia să te gândeşti cu ce te vei îmbrăca în acea zi, ce cadou să-i faci mamei, ce poezii să înveţi şi ce rol vei juca la serbare. În acea unică zi, toate responsabilităţile erau doar pe umerii tăi – chiar dacă avei 3, 4 sau 5 ani, te simţeai puternic şi erai conştient de un singur lucru: totul depindea de tine!

Prin urmare, de fiecare dată ceream bani mamei să merg să-i cumpăr un cadou de ziua ei. În primul an i-am cumpărat o trompetă. Pe drum spre casă vecinele râdeau de mine: „I-ai cumpărat mă-tii o trompetă de 8 martie?!!” (şi s-a auzit o dâră de râsete în spate) – e… atunci a picat tot cerul pe mine! Am dat-o în bară, mi-am spus în gând. După câteva secunde m-am gândit că mama se va bucura, o să-i dea trompeta finuţului nostru. Aşa că am rezolvat două probleme cu o singură trompetă: ziua mamei şi a finuţului.

La 5 ani, am cerut alţi bani mamei pentru acelaşi scop: să-i cumpăr cadou. Am urcat pe bicicletă şi m-am dus la acelaşi magazin. Numai că de data aceasta am cumpărat o cutie de bomboane. Pe cutie erau desenaţi nişte trandafiri roşii şi scria ceva frumos. Până am ajuns acasă a trebuit să înfrunt un alt pericol: un vecin mozolit, un derbedeu, m-a atacat şi mi-a furat o bomboană. M-am luptat pe cinste. Am fost bătut. Deşi colţurile cutiei se îndoiseră şi lipsea o bomboană, am reuşit să duc cadoul acasă, aproape în condiţii bune. Eram julit în coate şi genunchi, murdar de noroi pe pantalonii mei noi şi voiam să mă spăl, să nu iau păduchi de la acel vecin. Ajuns acasă, le-am ascuns bine şi i le-am arătat mamei abia în ziua de 8 martie. Atunci m-am îmbrăcat frumos şi am luat un aer de sărbătoare. De data aceasta nu am greşit cadoul – au fost foarte bune. Evident că eu le-am mâncat.

În anii care au urmat am furat flori din curtea şcolii, de la bunici şi vecini. M-am trezit dimineaţa, pe la 6, şi am fost să le culeg. Le-am lăsat la vedere, în faţa uşii. Aşa am auzit de la mama că a primit ea, când era mică de la fratele ei. Acum voiam să-l înlocuiesc. Să-i fiu nu doar fiu, ci şi frate şi un bărbat care are grijă de ea în acea zi. Apoi toată ziua m-am simţit „Captain Planet”.

După ce am ajuns la şcoală, brusc, ziua de 8 martie trebuia să o împart cu fetele din clasă şi doamna învăţătoare. Cumpăram mărţişoare, felicitări şi flori. Banii îi strângeam în clasă cu  o lună înainte. Apoi mergeam toţi băieţii în piaţă şi alegeam mărţişoare şi alte cadouri. Când le ofeream fetelor ne simţeam „Leonardo DiCaprio”, eram ca pe Titanic: debusolaţi, dar foarte tandri. Cu un leu dat pentru un mărţişor făceam minuni.

Astăzi nu mai sunt în situaţia să cer bani mamei pentru a-i oferi un cadou. Astăzi îi pot oferi un cadou doar pentru ea. Câteva ore de relaxare într-un salon de înfrumuseţare. Opțiunile sunt foarte multe. De la bonuri pentru saloane de cosmetică până la carduri valorice cadou.

Astăzi pot fi Captain Planet sau Leonardo DiCaprio în ochii ei, nu doar în mintea mea. Astăzi cadoul poate fi mai mult al ei, decât al meu, deşi bucuria mea este la fel de mare.

A numărat careva câte poveşti am spus?  3, 4 sau 5? Dar concluzii? Urmează ultima:

La mulţi ani, mamă!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!