Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Vrei să ai un corp suplu, iar hainele să evidențieze acest lucru?

Acum poţi scăpa de 3-5 centimetri într-o lună, doar cu o singură şedinţă!

Dacă timpul nu-ți permite să pierzi prea multe ore în sălile de sport, atunciapelează cu încredere la remodelarea corporală prin criolipoliză!

Criolipoliza este o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism. Temperaturile negative extreme distrug complet celulele adipoase, această metodă devenind cea mai performantă în acest moment. Criolipoliza se bucură de un real succes atât în rândul femeilor, cât şi al bărbaţilor!

La contactul cu temperaturile reci, celulele grase se cristalizează, după 2 luni mor şi sunt eliminate complet de organism prin sistemul limfatic. Cel mai mare beneficiu al acestei metode este faptul că odată distruse celulele adipoase, acestea nu se mai refac niciodată. Nu există efect de yo-yo!

Pentru această procedură se folosește tehnologia Cooltech, un aparat performant care foloseşte temperaturi de până la -8 ˚C. Rezultatele acestei metode de slăbire rapidă sunt uimitoare, eliminându-se până la 5 cm în circumferință pe parcursul a 3 săptămâni.

Modul de acțiune: mânerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage țesutul adipos în interiorul acestuia, și astfel reduce circulația sangvină şi facilitează procesul de criogenare. În faza a doua țesutul absorbit în mâner este adus la temperatura de -8° C în cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grăsimilor acumulate pe cale naturală, prin sistemul limfatic.

În loc să te dai bătută sau să iei în considerare efectuarea unei intervenții invazive precum liposucția, apelează cu încredere la criolipoliză. În acest moment, pe piață este singura procedură non invazivă cu rezultate vizibile și garantate! Pregătește-te pentru vară și programează-te la prima ședință de criolipoliză!

Scapă de 5 centimetri într-o lună, doar cu o singură şedinţă!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!