Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Vara bate la ușă și odată cu ea bucuria zilelor petrecute la plajă și la piscină.

Pentru persoanele care în timpul iernii au acumulat câteva kilograme în plus ce au dus la accentuarea celulitei, noi vă anunțăm că timpul nu este încă pierdut de a scăpa de aceste probleme inestetice!

Moștenirea genetică este premiza apariției celulitei, cauzele însă, țin de stilul nostru de viață. Anticoncepționalele și fumatul sunt printre principalii factori în formarea depozitelor de grăsime care crează aspectul de coajă de portocală al pielii. Iar alimentația și sedentarismul sunt inculpații principali în acest proces.

În ani ne putem aștepta ca o celulită din stadiul 1, să ajungă în stadiul 6. Cu cât este stadiul mai avansat, aceasta arată mai inestetic și este și mai greu de corectat. Studiile arată că peste 80% cu vârste de peste 20 de ani au celulită. Fie că se confruntă sau nu cu probleme de greutate.

HeavenBeauty&Wellness Studio vine în ajutorul tău cu un abonament care te va ajuta ca până la vară să scapi de celulita inestetică!

Tehnologia de ultima generație, ce o folosim la noi în salon, are soluții noi de tratament acționând diferențiat pe fiecare zonă cu probleme.

Alege abonamentul CeluStop! Ai inclus 6 ședințe de radiofrecvență pentru coapse, 6 ședințe pentru fese, 6 ședintetermocuvertă și 6 ședințe de presoterpie! Toate acestea combinate te vor ajuta să îți atingi scopul, să fii mândră de corpul tău pe plajă și la piscină.

La HeavenBeauty&Wellness Studio totul este posibil datorită tehncologiilor de ultimă generație de care dispunem.

Programează-te acum pentru un consult gratuit la un adevărat specialist!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!