Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Dacă aripile nasului şi pomeţii sunt uşor roşii şi pe obraz ţi-au apărut nişte vinişoare fine roşiatice,atunci tenul tău este atins de „cuperoză„.

Cauzele cuperozei sunt extrem de complexe.Pe lângă proasta elasticitate a vaselor sanguine,cuperoza mai poate fi provocată de tulburări nervoase şi digestive.Cuperoza se agravează mai ales în sezonul rece,fiind favorizată de vânt,frig, ger dar şi în sezonul cald se poate accentua din cauza razelor U.V. Alte cauze pot fi: alimentele picante,alcoolul,emoţiile puterniceori dezechilibrele hormonale.

Din cauza acestor factori, capilarele se dilată şi în cele din urmă se sparg,având ca rezultat aspectul înroşit al obrajilor şi al nasului.
Dacă tenul tău are această problemă trebuie să-l îngrijeşti şi să-l tratezi cu mare atenţie doar într-un cabinet cosmetic şi apoi cu regularitate acasă.

Ai două variante de a trata cuperoza:

  1. Poţi opta pentru tratamentele cosmetice adecvate acestei probleme, la care se folosesc produse speciale anticuperoză cu efect antiinflamator,antiiritant,calmant şi cu proprietăți decongestionante.
  2. Sau poţi opta pentru cea mai performantă metodă:Fotoregenerarea cu SPL.

   Fotoregenerarea este cea mai nouă tehnologie folosită în terapiile de înfrumusețare. Are efecte mult mai profunde şi mai de durată decât orice altă metodă tradiţională, cremă, peeling chimic, dermabraziune sau masaj.
Fotoregenerarea reprezintă un nivel de tratament comparabil celui cu laser.Tratamentul constă în fotocoagularea hemoglobinei din vasele capilare superficiale care absorb mai multă lumină decât pielea înconjuratoare,astfel încât vasele se reduc, iar în timp dispar.

Pe lângă fotoregenerarea cu SPL, trebuie folosite acasă, creme calmante cu alantoină , de ex: crema detente eyfraicheur, un „camuflaj pentru roseaţă”, de ex: program anti-rougeurs care conţine floare de tei cu efect tonifiant şi de împrospătare.

Deasemenea foarte importantă este curăţarea tenului, ce se face doar cu produse adecvate tenurilor sensibile, laptele de regulă să conţină agenţi hidratanţi de origine vegetală iar loţiunea tonică să fie apă de trandafir pentru efectul de calmare şi apa de hamamelis pentru curăţare.

Dacă ai cuperoză într-un stadiu incipient, este posibil să scapi de ea cu o singură şedinţă de fotoregenerare SPL. Tratamentul nu necesită timp de recuperare şi a doua zi îţi poti relua activităţile cotidiene, iar rezultatele depind de receptivitatea la tratament şi de puterea de vindecare a fiecărei epiderme.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!