Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

De multe ori, micropigmentarea este privită ca fiind o soluţie doar pentru femeile cărora le-au căzut aproape în totalitate firele de păr din sprâncene sau pentru cele care au sprâncenele foarte deschise la culoare, astfel încât par invizibile.

Această percepţie este total eronată, întrucât machiajul semipermanent prin micropigmentare, mă refer aici la cazul sprâncenelor, este ideal atât pentru femeile care se regăsesc în situaţiile anterior menţionate, cât şi pentru cele care vor să îşiîmbunătăţească aspectul sprâncenelor prin umplerea golurilor sau pentru o definire a formei mai accentuată decât cea obţinută prin pensat.

În ceea ce mă priveşte, găsesc micropigmentarea ca fiind o soluţie practică, de lungă durată, prin care economiseşti timp şi energie, trezindu-te în fiecare zi cu sprâncenele perfecte, fără a mai fi nevoie să foloseşti creion sau fard de sprâncene.

Recomand cu căldură acest serviciu şi vă îndemn să citiţi rândurile de mai jos, în care găsiţi toate detaliile necesare despre micropigmentare.

 

Machiajul semipermanent prin micropigmentare

Machiajul semipermanent este o metodă de micropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenți naturali care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp determinată, după care în decurs de 2 – 4 ani se elimină prin procesul natural de înoire a pielii. Micropigmentarea se efectuează cu un ac special (steril, de unică folosință) care străpunge stratul superficial al dermei.
Machiajul semipermanent este ultilizat prin metode speciale de lucru pentru înfrumuseţarea anumitor zone ale feţei: sprâncenele, ochii şi buzele. Aceste metode constau în:

 • Metoda de umplere;
 • Tehnici de combinare a culorilor;
 • Tehnici fir cu fir, eyeliner, umplere sau intensificare a genelor;
 • Crearea efectului de iluzie optică (mărirea volumului buzelor sau efecte de lifting);
 • Tehnica nuanţării;

Machiajul semipermanent reprezintă o modalitate practică de corectare a defectelor sau de accentuare a anumitor aspecte, fără a mai pierde zilnic ore preţioase în faţa oglinzii. Efectele obţinute în urma unei astfel de proceduri sunt de durată (aproximativ un an), deci avantajele sunt multiple.
Beneficii:

 • Obţinerea unui rezultat spectaculos, natural, de lungă durată;
 • Eliminarea orelor petrecute zilnic în faţa oglinzii pentru corectarea defectelor;
 • Obţinerea unui look impecabil fără depunerea vreunui efort;
 • Efectele sunt imediate;
 • Este rezistent la apă, nu se şterge;
 • Este hipoalergic;
 • Fără reacţii adverse ale pielii (inflamaţii).

 

Procedura la noi în salon este următoarea:

 1. Consilierea

Înainte de realizarea propriu-zisă a machiajului, specialistul va consilia clienta, în vederea aşteptărilor, a stării de sănătate a acesteia, a nuanţelorpigmenţilor ce vor fi folosiţi, în funcţie de culoarea tenului şi a părului etc. Apoi, se trece la trasarea formei dorite cu creionul (sau pensare înainte, în cazul sprâncenelor).

 1. Tatuarea propriu-zisă

Înainte de tatuare, se efectuează un test alergic. După efectuarea testului, în cazul în care pigmentul este bine tolerat de piele, se trece la tatuare. Aceasta se face cu un aparat profesional digital, special conceput în acest scop. Acul şi capătul aparatului sunt sterile, de unică folosinţă, iar pigmenţii cosmetici folosiţi sunt 100% naturali, testaţi dermatologic, antiseptic, antialergic şi alergologic.

3.Rezultate

După efectuarea tatuajului, clientei i se oferă instrucţiuni pe care trebuie să le urmeze în Îngrijirea acestuia. Timp de câteva zile trebuie aplicată o cremă recomandată de specialist, întrucât zona tatuată va fi uşor iritată imediat după procedură. După 5 zile se vor observa efectele reale ale machiajului semipermanent. În primele 5 zile după procedură, zona tatuată va avea o culoarea mai intensă, însă se va estompa.

În general, se recomandă şi o şedinţă de retuşare, la 3-4 săptămâni după realizarea micropigmentĂrii. Este posibil să fie necesară uniformizarea culorii, de aceea este recomandată această şedinţă suplimentară.

Durata de execuţie a procedurii: aproximativ o oră

 

Dacă îți dorești să îi dai chipului tău o strălucire complet nouă sau să vrei să obții o evidențiere apelează la micropigmentare!

 

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!