Parteneri

O.P.I reprezintă rezultatul a peste 25 de ani de experienţă şi
glamour, în domeniul manichiurii. În fiecare sezon este lansată o paletă unică,
sofisticată şi strălucitoare de culori care pot fi asortate la orice ţinută şi se potrivesc oricărei femei. O.P.I este recunoscut ca fiind lider în domeniul manichiurii şi pedichiurii peste tot în lume, gama impresionantă de produse fiind folosită de majoritatea vedetelor de la Hollywood.

Reforma – numele brandului reflectă pe deplin
abordarea echipei noastre pentru crearea de noi linii de produse pentru unghii
artificiale artificiale ideale. Am decis să creăm această combinaţie de materiale de înaltă calitate, cursuri de formare şi servicii de suport, care nu există nicăieri în lume. 20 de specialişti şi 190 de artişti de unghii obişnuiţi au participat la testarea de aproximativ 3.000 de mostre de produse în ultimele 16 luni.

De peste 130 de ani, Wella a livrat inovații și servicii care
stimulează creativitatea hairstiliștilor. Povestea companiei începe în secolul al
XIX-lea, în Germania, cu viziunea și pasiunea hairstilistului Franz Ströher. În România, Wella Professionals este prezentă de 20 de ani, timp în care s-a dedicat frumosului, pasiunii şi inovaţiei în arta părului. Wella Professionals înseamnă dedicaţie, entuziasm, profesionalism. Pentru că Wella crede în magie şi în puterea oamenilor.

Oyster Cosmetics este producătoare de produse cosmetice pentru
păr de 30 de ani. Compania a dezvoltat priceperea și experiența în producția de vopsele de păr de înaltă calitate, o gamă completă și excelentă, de la culoare la stilizare, de la finisare la îngrijirea părului: Oyster Professional.

de performante, care păstrează și prelungesc frumuseţea femeilor. Academie Scientifique de Beauté oferă o gamă completă de produse de îngrijire a pielii și tratamente de specialitate, utilizând protocoale specifice pentru a trata orice afecțiune a pielii și pentru a răspunde nevoilor tuturor femeilor. Cercetarea este coloana vertebrală a companiei care dezvoltă formule originale și exclusive, în scopul de a anticipa nevoile consumatorilor. Garanția de eficiență și performanță optimă este o consecinţă a selectării celor mai pure ingrediente active pentru produsele de îngrijire a pielii.

Jessica Cosmetics este considerat un brand lider mondial. Cu o
gamă de produse de unghii, Jessica este conceput pentru a atinge și menține unghiile frumoase şi naturale. Jessica Nails a fost înfiinţat în 1970, de către Jessica Vartoughian, care, după deschiderea saloanelor de manichiură din America, care au atras celebrităţi şi recomandări, a dezvoltat gama ei de produse pentru unghii, care a crescut şi a devenit acum un brand de nailcare, la nivel mondial.

Cupio To Go! vine cu o gamă de oje permanente formată din bază,
peste 100 de nuanţe şi top coat. Inovaţia gel lacurilor Cupio constă în rezistenţa pe
unghii până la 4 săptămâni, chiar şi 9 săptămâni şi polimerizare la lampă led în doar 30 de secunde.

Paese – produse profesionale de make up de înaltă calitate cu
ingrediente naturale atent selecţionate cum sunt uleiul de argan, de cocos, care pe
lângă culori excepţionale oferă şi hidratare şi tratament antirid. Toate produsele conţin ingrediente precum vitamina C, A, PP, B, E, uleiuri, minerale şi filtre UV naturale. De-a lungul timpului, Paese a devenit sinonim cu produsele de înaltă clasă, cu o gamă de culori potrivite oricărui tip de ten şi pentru orice look.

Beauty Med este un importator de aparatură estetico-medicală
din România, având ca atribute inovaţia, experienţa şi focusul către client. Datorită
ritmului dezvoltării tehnologie, Beauty Med a înţeles că timpul tratamentelor clasice a trecut, lăsând loc celor ultramoderne, eficiente, rapide şi confortabile, descoperind astfel că dispozitivele care folosesc oxigen hiperbaric, radiofrecvenţa, ultrasunete sau vacuum au rezultate spectaculoase încă de la prima şedinţă.

Având o experienţă de peste 18 ani, TOP LINE este vârful de
lance în dezvoltarea industriei serviciilor de frumuseţe profesională din România. Compania s-a specializat pe oferirea de servicii la cele mai înalte standarde, de la programe integrate de susţinere a saloanelor de înfrumuseţare până la platforme educaţionale cu seminarii specializate, unice în România.Top Line oferă o întreagă gamă de mobilier, aparatură şi produse cosmetice pentru orice tip de salon de înfrumuseţare, fie că este vorba de un salon cosmetic, coafor, spa sau solar.

Compania iHair s-a înfiinţat în anul 2011 din dorinţa
clienţilor de a avea un păr drept şi sănătos prin tratamente inovatoare şi de durată
care îngrijesc, transformă
şi redau strălucirea părului.
Aflată într-un continuu proces de specializare şi perfecţionare a tehnicii şi a serviciilor oferite, iHair aduce mereu cele mai recente şi eficiente tratamente şi produse pentru păr şi pentru scalpul cu probleme, iar ca orice mare distribuitor, anual, standul iHair este prezent la târgurile de specialite din domeniul cosmetic.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!