Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Oja permanentă este un hybrid între gel şi lac de unghii, cu o textură uşor lichidă, ce se întăreşte la lampa UV după aplicare. Oja permanentă termică are în plus proprietatea de a-şi schimba culoarea în funcţie de temperatură.

Culorile termice îţi învăluie unghiile într-un joc miraculos de culori. Pigmenţii de culoare formaţi din micro capsule, schimbă culorile reversibil în funcţie de temperatură. De îndată ce unghia a ajuns la o temperatură între 30°-31°C, modificările de culoare încep să apară. În momentul în care temperatura scade, culoarea revine la nuanţa iniţială.

Cupio To Go! vine cu o gamă de oje permanente formată din bază, peste 100 de nuanţe şi top coat. Inovaţia gel lacurilor Cupio constă în rezistenţa pe unghii până la 4 săptămâni, chiar şi 9 săptămâni şi polimerizare la lampă led în doar 30 de secunde.

Vă aşteptăm să încercaţi 5 nuanţe ale ojei termice (Violet -Turquoise, Violet -Pink, Orange -Yellow, Red -Purple, White -Blue) şi să rămâneţi surpinse de efectele senzaţionale ale acestei inovaţii!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!