Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Inovaţia Koleston Perfect Innosense este prima vopsea permanentă certificată de ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation) care oferă rezultante vibrante, de durată şi cu până la 100% acoperire a firelor albe. Molecula inovatoareME+ prezentă în vopseaua Koleston Perfect Innosense este special concepută pentru a reduce riscul producerii alergiilor.

CE ESTE ME+?

• O nouă moleculă de colorare precursoare, o inovație în colorarea părului, ce reduce riscul producerii alergiilor la colorarea permanentă

CE FACE ME+?

• ME+ este responsabilă de rezultatele de colorare vibrante, de durabilitatea culorii pe păr, de acoperirea 100% a părului alb, de deschiderea culorii de până la 3 trepte reducând în același timp riscul producerii alergiilor*.

• ME+ este prima și singura moleculă de colorare precursoare ce oferă toate aceste beneficii fără a compromite rezultatul final de colorare. De aceea o numim molecula de culoare miraculoasă.

• Molecula ME+ este prezentă în nuanțele Pure Naturals, Rich Naturals și Deep Browns din gama Koleston Perfect Innosense.

*Deși riscul de a dezvolta noi alergii este redus, totuşi poate apărea o reacție alergică, care pot fi severă. Efectuați, întotdeauna, un test de alergie cu 48 de ore înainte de fiecare colorare. Urmați cu strictețe instrucțiunile de siguranță și consultaţi www.wella.com/innosense. În cazul în care aţi avut vreodată o reacție alergică la vopsea de păr, atunci nu ar trebui să nu îl coloraţi.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!