Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Te-ai săturat să ai fire sub piele după fiecare epilat? Eşti sensibilă, te iriţi şi e un chin să mergi lunar la epilat? Atunci soluția perfectă pentru tine este epilarea definitivă !

Metodele de a scăpa de părul nedorit sunt nenumărate, dar epilarea definitivă este cea mai bună şi cea mai de durată. Rezultatul epilării definitive este garantat pentru un 1 an, efectele benefice asupra pielii fiind vizibile încă de la prima sedinţă.

Noi vă recomandăm şi vă oferim la noi în salon Epilarea Definitivă SPL (cu lumină intens pulsată) – cea mai modernă, sigură şi eficientă metodă de epilare.

SPL (squarepulselight) este un dispozitiv medical de ultimă generație care a fost creat special pentru rezolvarea problemelor de pilozitate excesivă. SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive și constante, de aceeași intensitate. Adică, 1 impuls SPL (Square PulseLight) este echivalentul a 5 impulsuri IPL (Intense PulsedLight) .

Cu ajutorul acestuia veţi scăpa de grija epilării pentru o perioadă lungă de timp. Tratamentul este întotdeauna personalizat, iar personalizarea se face în funcţie de trei  parametri: tipul pielii, culoarea epidermei şi tipul firului de păr. Firele de păr de pe o anumită zonă pot fi surprinse în mai multe faze de creștere (faza de creștere activă – anagen, faza de regresie, când creșterea este oprită – catagen și faza de pauză, când părul este în pregătire pentru o nouă creștere – telogen.). În momentul procedurii, toate firele trebuie să ajungă la faza de maturitate (anagenă). Abia atunci procedura SPL are efect total şi elimină părul definitiv. Rezultatele apar imediat, deoarece părul care se află în faza optimă (faza anagen, când părul este matur şi are rădăcină) nu mai creşte.

Sensibilitatea pielii la efectul termic este diferită de la o persoană la alta. Tratamentul se face cu o lampă cu filtre incluse, ceea ce diminuează aproape total senzaţia de cald (SPL este un aparat care face parte din familia laser). Senzaţia de cald se reduce total după ce pe zona sensibilă – ten, axilă sau mameloanele – se pulverizează apă termală.

Local, pielea poate reacționa la tratament prin înroșire sau ușor edem (umflături), simptome care dispar în câteva ore. Dacă intensitatea tratamentului este foarte mare sau pielea este foarte sensibilă, aceste efecte pot să persiste câteva zile şi sunt cunoscute sub denumirea de flictene (înroșiri locale), acestea fiind singurele ,,efecte secundare”.

Este un tratament de durată, dar procentul de reuşită este de 90-95% pentru femei și 70-75% pentru bărbați, cu variații pentru fiecare zonă a corpului, rezultatele fiind permanente.

Uită de părul nedorit de pe corp pentru o perioada îndelungată! Bucură-te de aspectul fin al pielii epilate şi fii sigură pe tine în orice moment!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!