Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Cea mai nouă metodă pentru epilarea de finitivă, square pulse light, funcţionează pe lungimi de unde infraroşii şi ultraviolete, esenţiale pentru a asigura îndepărtarea progresivă a firelor de păr, până la eliminarea lor total.
Însă, ca în cazul oricărei proceduri, există un set de reguli de luat în calcul pentru a obţine rezultate eficiente.

  • Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu firul de păr blond sau roşcat şi persoanelor cu pigmentul pielii foarte închis.
  • Rezultatul final se obţine prin şedinţe regulate de-a lungul a 6 luni şi se recomandă a fi început în lunile de toamnă. Părul creşte în 3 faze: anagen sau faza de creştere, catagen sau faza de desprindere, în timpul căreia firul de păr încetează să crească şi este progresiv eliminat din radacină, şi telogen sau faza de odihnă, când părul începe să cadă. Deoarece firele de păr vizibile se află în perioade diferite, unele în anagen, altele în catagen, doar cele aflate în faza de creştere pot fi eliminate prin SPL pentru că acum firele sunt în contact cu propria radăcină şi căldura poate fi transferată şi le poate distruge distruge.
  • Înainte cu 15 zile de începerea tratamentului şi în timpul acestuia, un trebuie folosita nicio altă metodă de epilare – ceară, epilator sau cremă epilatoare, părul un trebuie decolorat, pielea un trebuie expusă la soare sau la solar şi trebuie evitate medicamentele fotosensibile.
  • Epilarea definitivă se face doar după vârsta de 18 ani.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!