Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Forma unghiei se recomandă în funcţie de tipul ei. Formele de bază sunt migdale, ovale, rotunde , pătrat-oval, pătrate, pătrate cu colțuri rotunjite și drepte cu un vârf rotunjit.

  • Forma oval-pătrată este uneori cunoscută ca squoval , un termen inventat în 1984. Squoval este considerată o formă robustă, utilă celor ce lucrează cu mâinile.
  • Dacă suprafaţa unghiei – cea care intră în contact cu pielea, cunoscută ca patul unghiei sau lama cornoasă – este lată şi scurtă, atunci potrivită este forma pătrată, uşor rotunjită la margine. Dacă patul unghiei este oval, atunci şi unghiile vor fi ovale, iar atunci când preferi unghiile tăiate scurt, optează pentru o formă rotundă.
  • Mâinile mici, cu degete subţiri, se potrivesc cu unghiile lungi, ovale. Iar dacă ai degetele lungi şi subţiri, alege o lungime medie, de formă ovală sau optează pentru forma pătrată, specifică manichiurii franţuzeşti.
  • Unghiile scurte, mici, sunt puse în evidenţă prin aplicarea unor culori puternice, în timp ce unghiile lungi se potrivesc culorilor deschise. Unghiile în nuanţe închise îţi vor pune mâinile în valoare!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!