Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Machiajul semipermanent prin micropigmentare

Machiajul semipermanent este o metodă demicropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenți naturali care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp determinată, după care în decurs de 2 – 4 ani se elimină prin procesul natural de înoire a pielii. Micropigmentarea se efectuează cu un ac special (steril, de unică folosință) care străpunge stratul superficial al dermei.
Machiajul semipermanent este ultilizat prin metode speciale de lucru pentru înfrumuseţarea anumitor zone ale feţei: sprâncenele, ochii şi buzele. Aceste metode constau în:

 • Metoda de umplere;
 • Tehnici de combinare a culorilor;
 • Tehnici fir cu fir, eyeliner, umplere sau intensificare a genelor;
 • Crearea efectului de iluzie optică (mărirea volumului buzelor sau efecte de lifting);
 • Tehnica nuanţării;

Machiajul semipermanent reprezintă o modalitate practică de corectare a defectelor sau de accentuare a anumitor aspecte, fără a mai pierde zilnic ore preţioase în faţa oglinzii. Efectele obţinute în urma unei astfel de proceduri sunt de durată (aproximativ un an), deci avantajele sunt multiple.
Beneficii:

 • Obţinerea unui rezultat spectaculos, natural, de lungă durată;
 • Eliminarea orelor petrecute zilnic în faţa oglinzii pentru corectarea defectelor;
 • Obţinerea unui look impecabil fără depunerea vreunui efort;
 • Efectele sunt imediate;
 • Este rezistent la apă, nu se şterge;
 • Este hipoalergic.
 • Fără reacţii adverse ale pielii (inflamaţii)

Procedură:

Consilierea

Înainte de realizarea propriu-zisă a machiajului, trebuie ca specialistul să aibă o consiliere cu clienta, în vederea aşteptărilor, a stării de sănătate a clientei, a nuanţelor pigmenţilor ce vor fi folosiţi, în funcţie de culoarea tenului şi a părului etc. Apoi, se trece la trasarea formei dorite cu creionul (sau pensare înainte, în cazul sprâncenelor).

Tatuarea propriu-zisă

Înainte de tatuare, se efectuează un test alergic. După efectuarea testului, în cazul în care pigmentul este bine tolerat de piele, se trece la tatuare. Aceasta se face cu un aparat profesional digital, special conceput în acest scop. Acul şi capătul aparatului sunt sterile, de unică folosinţă, iar pigmenţii cosmetici folosiţi sunt 100% naturali, testaţi dermatologic, antiseptic, antialergic şi alergologic.

Rezultate

După efectuarea tatuajului, clientei i se oferă instrucţiuni pe care trebuie să le urmeze în ingrijirea acestuia. Timp de câteva zile trebuie aplicată o cremă recomandată de specialist, întrucât zona tatuată va fi uşor iritată imediat după procedură. După 5 zile se vor observa efectele reale ale machiajului semipermanent. În primele 5 zile după procedură, zona tatuată va avea o culoarea mai intensă, însă se va estompa.

În general, se recomandă şi o şedinţă de retuşare, la 3-4 săptămâni după realizarea micropigmentarii. Este posibil să fie necesară uniformizarea culorii, de aceea este recomandată această şedinţă suplimentară.

Durata de execuţie a procedurii: aproximativ o oră

Preţ: 650 lei

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!