Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Iată cea mai bună şi sigură metodă pentru a le trata definitiv!
Pentru a avea o piele catifelată şi hidratată trebuie să o îngrijeşti corespunzător şi să-i acorzi atenţia cuvenită,iar un rezultat surprinzător în acest sens îl are tratamentul cu parafină.
       Ce este parafina? Parafina este o substanţă prelucrată din petrol,care poate fi utilizată atât în tratamentele fizioterapeutice(pentru recuperare sau ameliorarea durerilor provocate de entorse,tendinite,rupturi de ligamente),cât şi în procedurile estetice.Mâinile şi picioarele sunt zonele cele mai expuse ale corpului,însădoar un tratament regulat cu parafină le poate hidrata în profunzime şi oferă un aspect foarte plăcut!
Tratamentul cu parafină este uşor de pregătit şi ajută la hidratarea pielii chiar şi în cele mai profunde ţesuturi,îmbunătăţeşte fluxul sanguin,iar stratul de parafină care acţionează în profunzime previne îmbătrânirea.
Parafina are un aspect delicat de ceară şi se foloseste pentru a crea o peliculă protectoare şihidratantă.
Rezultatul tratamentului cu parafină este o piele catifelată şi unghii mult mai strălucitoare.Această senzație (efect) durează 2-3 zile,motiv pentru care tratamentul cu parafină este recomandat persoanelor cu mâinile uscate sau cu tendinţă de uscare.
Atenţie!Tratamentul cu parafină este bun pentru orice tip de piele,însă aplicarea ei este recomandat să se facă numai într-un centru profesional (salon de înfrumusețare ).
Nu uita că parafina este benefică pentru organism deoarece catifelează pielea şi o hidratează profund.

Acum, spune adio pielii uscate şi crăpate de pe mâini şi picioare şivino la HeavenBeauty&Wellness Studio la un tratament cu parafină, să-ti răsfeți cu adevărat corpul. Vei fi absolut încantată de rezultat.

Vei scăpa definitiv de senzaţia de mâini uscate şi crăpate.Pregăteşte-te cum se cuvine pentru vară!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!