Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Tu ai auzit de Olaplex?

Ce este Olaplex?Olaplex este un singur ingredient chimic, care nu conţine silicon sau uleiuri, ce reface legăturile sparte în par, în timpul şi după serviciile chimice şi le face mai puternice decât erau înainte.Cu ajutorul acestuia poţi să obţii blondul mult dorit din negrul abanos, în aceeaşi zi, fără a deteriora firul de păr.

Această soluţie se poate utiliza ca o pre-tratare a unui serviciu chimic viitor. Olaplex are beneficii suplimentare uimitoare raportate la sute de clienți!

Produsul conţine 3 paşi:

  1. Olaplex NO.1 Bond Multiplier:cu acesta se începe procesul de decolorare (sau vopsire) adăugându-l în decolorant sau culoare. Pudra decolorantă se aplică mult mai usor pe păr şi se observă încă din acest stadiu faptul că structura firului nu este afectată.
  2. Olaplex NO.2 Bond Perfector:conţineacelasi ingredient activ ca si Bond Multiplier NO.1, dar este sub formă de cremă pentru o aplicare mai profundă.Acoperă firele de păr rămase înainte şi după serviciul de restaurare a structurii părului.
  3. Olaplex NO.3 HairPerfector:este tratamentul pe care îl foloseşte clienta pentru întreţinerea de acasă.
    Sistemul de reparare Olaplex funcționează perfect şi în cazul părului îndreptat cukeratină. Părul va deveni mai mătăsos,mai strălucitor, mult mai puternic şi mai rezistent. Tratamentele cu keratină sigilează cuticulele de păr, de aceea se recomandă utilizarea de reparare Olaplex înainte de tratamentul cu keratină.
    Olaplex este cel mai nou şirevolutionarinstrument pentru corecţia culorii şi mai ales singurul produs care acţionează perfect pe toate tipurile de păr prelucrat chimic sau neprelucrat!
    Pentru un păr mereu sănătos,strălucitor şi plin de vitalitate,Olaplex este produsul ideal în acest moment recunoscut şi de marii Hair-stiliști pentru rezultatele sale extraordinare.

Acum poţi să-ţi schimbi nuanţa părului radical fără să-l afectezi în niciun fel!  Cu Olaplex pleci de la salonul nostru cu culoarea mult dorită în doar câteva ore şi cu părul la fel de sănătos şi puternic!

Pentru mai multe detalii despre produs dar şi pentru consiliere personalizată vă aşteptăm în salon: HeavenBeauty&Wellness Studio, Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4,  tel. (021) 330.32.35

(031) 417.88.87

 

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!