Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Părul tău este uscat? Nu este nici drept, nici ondulat? Se încreţeşte şi nu are strălucire? Se încâlceşte şi nu-l poţi coafa prea uşor?
Încearcă tratamentul pentru păr cu KERATINĂ!
Majoritatea specialiştilor cataloghează tratamentul pe bază de keratină(cunoscut şi sub numele de tratament brazilian)ca fiind cel mai nou trend în materie de îngrijire a părului,pentru orice fel de textură,de la cel drept la cel foarte creţ.Femeile care au încercat aceste tratamente cu keratină le consideră un adevărat miracol,mai ales căîn urma acestora,coafarea şiîngrijirea părului devine mult mai uşoară.
KERATINA este un component special care ajută la formarea părului.Când părul este coafat în exces şi supus factorilor externi (soare,vânt, raze U.V etc),keratina îşi pierde calitatea originală rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate şi greu de aranjat.Keratina este componenta principală a părului (85%).Stresul cotidian,poluarea, stilul de viaţă pot degrada părul şi de aceea nivelul de keratină din compoziţia acestuia se diminuează.
Aplicată direct pe păr sau administrată sub formă de supliment,keratina pătrunde în profunzime reparând structura firului de păr.
KERATINA mai este cunoscutăşi pentru efectele sale asupra îndreptării părului creţ.Majoritatea produselor de calitate pentru îndreptarea părului au la baza keratină.Aceasta ajută la umplerea lacunelor din cuticulele de păr fisurate,uscate şi degradate.
Rezultatele tratamentelor profesionale de întindere a părului pe bază de keratină durează de la 2 la 2 luni şi jumătate.
După finalizarea unui tratament cu keratină,parul devine moale,strălucitor şi bogat.
Pentru un efect de lungă durată se recomandă folosirea următoarelor produse şi acasă:
1.ŞAMPON FĂRĂ SĂRURI ŞI SULFAŢI (curăţă delicat părul şiajută la menţinereaşi prelungirea rezultatelor de la salon,lăsând părul moale,strălucitor şiusor de pieptănat).
2.BALSAM CREMĂ DE HIDRATARE fără săruri,sulfaţi sau parabeni(ajută la menţinerea şi prelungirea rezultatelor din salon,hrăneşte,rehidratează şi amplifică strălucirea părului,făcându-l uşor de pieptănat).

Programează-te pentru o experiență ce îți va asigura un păr perfect!Îţi garantăm că părul rezultat în urma tratamentului va fi moale şi neted la atingere, cu rezultate uimitoare ce vor fi vizibile imediat după tratament.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!