Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Te confrunţi cu probleme circulatorii cum ar fi: reţinerea de apă în ţesuturi, celulită sau ai probleme cu insuficienţamicrocirculaţiei periferice?

Încearcă Presoterapia

Acest aparat de presoterapie face ca fiecare mişcare de compresie în fiecare vas capilar să transporte mai repede sângele, crescând oxigenul în organism şielimininând toxinele.
Realizează deasemenea, un masaj muscular care combate oboseala, ajutând la eliminarea celulitei moi!

Drenajul limfatic ce se realizează cu ajutorul presoterapiei presupune folosirea unui costum special ce se aplică pe picioare, abdomen sau braţe.        Acest costum este format din mai multe spaţiipmeumatice în care aerul pătrunde intermitent cu o presiune controlată, realizând în acest fel un masaj prin care se stimulează circulaţialinfaticăşi sanguină. Terapia este nedureroasă şi extrem de relaxantă.

Pentru îmbunătăţirea efectelor, noi vă recomandăm presoterapia după fiecare tratament de remodelare corporală! Tratamentul de drenaj limfatic prin presoterapie are ca rezultat intensificarea curentului limfatic de până la 10-15 ori !

Aparatul nostru de PRESOTERAPIE este indicat pentru:

-Celulită ( “coaja de portocală” ) ;

-Reducerea volumului ( picioare, braţeşi tors );

-Reducerea edemelor înainte şi după liposucţie;

-Alinare pentru picioarele umflate şi pentru durerea asociată cu insuficienţa venoasă, cu obezitatea şi cu statul în picioare prelungit;

-Alinare pentru dureri musculare;

-Relaxare si reducerea stresului;

-Tonifierea si netezirea Pielii.

Un tratament complet de presoterapie presupune un ciclu de 10-15 şedinţe, efectuate cu regularitate, câte 2-3 şedinţe/săptămână.

Pentru întreţinere, după finalizarea acestui tratament împotriva celulitei este recomandată o şedinţă de presoterapie pe săptămână.

Vă aşteptăm să încercaţi noul nostru aparat de Presoterapie ! Şi nu uitaţi că presoterapia este una dintre cele mai corecte, naturale şi plăcute mdetode de detoxifiere a organismului, ce susţine procesul de slăbit!

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!