Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Astăzi, după o zi lungă de muncă, am mai răsfoit oracolul bunicii. I-am simţit mângâierea la fiecare atingere a hârtiei uşor zgâriate de stiloul dânsei. Astăzi mi-am oprit privirea asupra unor sfaturi despre cum poţi avea un ten bine îngrijit. Să ştiţi că bunica chiar avea un ten curat, proaspăt şi revigorat.

Eu îmi amintesc de zilele în care ne aducea mere, struguri şi căpşuni. Noi eram foarte bucuroşi. Acum am descoperit că pe bunica aceste fructe o făceau să arate mai bine, să aibă un ten curat, un zâmbet alb şi un păr frumos….

Voi transcrie mai jos reţetele bine puse în pagină de bunica mea în anii treizeci:

Răsfăţ din cap până în picioare în mod natural şi fără cheltuială.  

1. Redescoperiţi-vă starea de bine;

2. Scăpaţi de punctele negre;

3. Lifting pentru faţa;

4. Zâmbet strălucitor;

5. Scăpaţi de mătreaţă;

 

1.       Redescoperă starea de bine

Sfat: tonic pentru faţă cu morcov

Reţeta: amestecaţi 150 g de suc de morcov cu 150 ml de apă caldă. Agitaţi bine înainte de fiecare utilizare. Păstraţi la frigider. Puteţi să aplicaţi pe faţă direct o mască de morcov ras, lăsaţi să acţioneze douăzeci de minute, după care clătiţi cu apă.

Rezultat: faţa este strălucitoare şi pielea hidratată.

2.     Scăpaţi de punctele negre

Sfatul nostru de frumuseţe: mască de faţă cu roşii

Reţeta: tăiaţi o roşie în câteva bucăţi mai groase şi căteva mai subţiri, astfel încât să puteţi acoperi nasul şi toate părţile feţei. Întindeţi-vă şi aşezaţi-vă pe faţă bucăţile de roşie. Lăsaţi să acţioneze 10-15 minute. Clătiţi cu grijă cu apă călduţă şi uscaţi pielea prin tamponare. După aplicarea măştii, nu folosiţi cremă hidratantă pe zona mediană a feţei, veţi evita astfel deschiderea porilor.

Rezultat: pielea este curăţată cu grijă prin acţiunea acizilor din roşii care vor duce la dispariţia punctelor negre.

3.     Lifting pentru faţă

Sfatul nostru de frumuseţe: mască de faţă cu efect de lifting pe bază de pulpă de strugure

Reţeta: tăiaţi boabele de struguri (4 mai mari sau 8 mai mici) în două, decojiţi-le şi scoateţi sâmburii. Zdrobiţi pulpa pentru a obţine o pastă şi întindeţi-o pe faţă, evitând zona ochilor şi a gurii.  Lăsaţi să acţioneze 10-15 minute. Pulpa de struguri are o consistenţă lipicioasă pe faţă, dar acest amestec va lăsa o senzaţie plăcută de prospeţime. Clătiţi faţa cu apă călduţă, uscaţi pielea prin tamponare şi aplicaţi o cremă hidratantă.

Rezultat: substanţele exfoliante şi antioxidante naturale conţinute de struguri dau pielii un aspect îngrijit şi ferm.

4.     Zâmbet strălucitor

Sfat: căpşuni pentru un zâmbet luminos

Reţeta: Aveţi nevoie de câteva căpşuni coapte şi 1/2 linguriţă de bicarbonat de sodiu. Zdrobiţi cu grijă căpşunile şi apoi adăugaţi bicarbonatul de sodiu. Cu ajutorul unei periuţe de dinţi mai mici, întindeţi preparatul pe dinţi şi lăsaţi să acţioneze 5 minute. Spălaţi-vă pe dinţi cu grijă pentru a îndepărta amestecul şi clătiţi cu apă din abundenţă.

Rezultat: căpşunile albesc dinţii şi elimină petele datorită proprietăţilor astringente ale acidului malic. Dinţii vor fi mai albi şi mai strălucitori.

5.     Scăpaţi de mătreaţă

Sfat: tratament rapid anti-mătreaţă cu suc de mere

Reţeta: 1 kg de mere proaspete sau 600 ml de suc de mere (fără adaos de zahăr), 600 ml de apă minerală, 125 ml de oţet de cidru, 5 picături de ulei esenţial de arbore de ceai, 2 picături de ulei esenţial de lavandă.

Stoarceţi merele sau luaţi direct sucul de mere şi amestecaţi-l cu apa. Adăugaţi pe rând oţetul şi uleiurile esenţiale şi amestecaţi bine. După ce v-aţi spălat şi limpezit părul, folosiţi acest amestec pentru ultima limpezire. Contrar aşteptărilor, părul nu va fi deloc uleios!

Rezultat: merele au proprietăţi antiseptice. Utilizate pentru limpezire, ele reechilibrează pielea capului şi combat mătreaţa în mod natural.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!