Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Ca orice parte a corpului, şi picioarele trebuie îngrijite.

Unele persoane îşi fac pedichiura doar vara, dintr-un simplu motiv estetic – sa se vada frumos unghiile degetelor, din sandale.
Aşa cum ne îngrijim mâinile în permanenţă şi nu doar sezonier, la fel au nevoie de atenţie şi picioarele.
Unghiile şi cuticula trebuie taiate ori de câte ori este necesar. Tălpile şi călcâiele se curăţă cel mai bine la un salon specializat, și beneficiați și de un masaj.
dreamstime_xxl_34110984Deseori ne confruntăm cu probleme ca: bătături, colţuri ale unghiilor, pielea prea uscată sau crăpată. Specialiştii salonului sunt în măsură să ne rezolve problema  mult mai eficient decât dacă încercăm să o rezolvăm noi singure.

Unghiile picioarelor se taie destul de scurt, spre deosebire de unghiile mâinilor a căror lungime poate fi după placul fiecărei persoane. Vara alegem culoarea ojei, putem să o schimbăm când dorim, însă iarna este de preferat să lăsăm unghiile să respire o perioadă de timp.

Este important să păstrăm igiena picioarelor pentru a le menține sănătoase, frumoase, fără bătături şi cu unghii îngrijite. Îndeosebi persoanele care merg mult pe jos, practică un sport sau persoanele pe care profesia îi solicită să stea multe ore în picioare au nevoie să viziteze salonul cât mai des cu putință.

dreamstime_xxl_28806724Masajul tălpilor este o binefacere atât pentru corp, cât şi pentru suflet. Când vom păşi, vom simţi că plutim, ne vom simţi mult mai uşoare. Pe lângă aspectul îngrijit al unghiilor, o culoare de vară  a ojei alese de tine, în contrast cu carminul aplicat, îţi va da o notă de romantism şi de stare de bine.

Te-am convins? Te așteptăm la Heaven Beauty&Wellness Studio.

Programări: (021) 330.32.35 / (031) 417.88.87

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!