Coafor

Părul tău vorbeşte despre tine, felul în care îl porţi aranjat, culoarea pe care o alegi îţi reflectă personalitatea şi îţi stabilesc statutul de eleganţă în societate. De aceea, este important să cunoşti evoluţia stilurilor de tunsori şi coafuri în istorie, să înţelegi clar ceea ce te reprezintă şi să te laşi pe mâna stiliştilor noştri care vor folosi toată priceperea lor alături de produse profesionale de ultimă generaţie, celebre în întreaga lume pentru calitate, fiabilitate şi performanţă, şi îţi vor crea look-ul dorit fără să îţi afecteze sănătatea părului.

Echipa noastră te va consilia privind cele mai recente trenduri, adaptarea celor clasice în contextul actual şi personalizarea coafurii în funcţie de stilul şi forma feţei tale sau în funcţie de aspectul cronologic. La noi în salon poţi încerca orice formă de artă în păr, de la tunsoarea bob a anilor ‘20, onduleurile atent finisate şi buclele care au marcat anii ‘30 şi ‘40, coafurile foarte tapate din moda 50’s, cocurile sau naturaleţea modei hippie din anii ‘60, chiar şi influenţele extravagante ale curentului punk din anii ‘70, cârlionţii sau tunsorile geometrice ale anilor ‘80, contrastele între tunsorile băieţeşti sau extensii folosite în anii ‘90, până la diversitatea tendinţelor 2000.

Şi pentru că ne gândim la sănătatea părului, după toate experimentele de look prin care trece, avem o gamă de tratamente care îi asigură rezistenţa şi frumuseţea. Tratamentul pentru regenerare, tratamentul împotriva căderii părului, tratamentul care reglează excesul de sebum, tratamentul brazilian cu keratină sau tratamentul cu botox, toate sunt opţiuni care oferă părului un aspect impecabil, de durată.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!