Cosmetica

Frumuseţea naturală, menţinută sau accentuată, prin procedee cosmetice de lungă durată sau, pur şi simplu, prin machiaj este obiectivul principal al oricărei femei. Iar pentru a putea ajunge la rezultatul visat, trebuie să înţelegem ce reprezintă de fapt ştiinţa cosmetică, printr-un studiu al istoriei sale, şi cum ne poate ajuta ea. Următorul pas, în cunoaşterea şi aprofundarea propriilor trăsături şi nevoi de frumuseţe pentru a păstra aspectul tenului tânăr şi sănătos, îl constituie o vizită la noi în salon pentru o consultaţie gratuită cu specialistul Heaven. După stabilirea diagnosticului, procedură care durează între 15 şi 30 de minute, vei primi recomandarea specialistului privind atingerea obiectivului de frumuseţe dorit şi planul de beauty care cuprinde şedinţe de înfrumuseţare eficiente, realizate cu cele mai bune produse cosmetice şi cu aparatură de ultimă generaţie.

În completarea ritualului de beauty, venim cu şedinţe de machiaj profesional.
Machiajul reprezintă o formă de artă extrem de apreciată, încă de pe vremea primei Dinastii a Egiptului Antic. Dramaturgul roman Plautus spunea: „O femeie fără pictură este ca mâncarea fără sare.“
Machiajul înnobilează chipul, pune în evidenţă trăsăturile şi amplifică expresivitatea. De aceea, noi ne dorim să ne integrăm în el prin intermediul oricărei tehnici care ne aduce cât mai aproape de efectul absolut, iar machiajul este una dintre metodele cele mai sigure şi non-invazive care ne subliniază frumuseţea.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!