Make-up

Make-up

Machiajul reprezintă o formă de artă extrem de apreciată, încă de pe vremea primei Dinastii a Egiptului Antic. Dramaturgul roman Plautus spunea: „O femeie fără pictură este ca mâncarea fără sare.“

Machiajul înnobilează chipul, pune în evidenţă trăsăturile şi amplifică expresivitatea. De aceea, noi, iubitoarele de frumos, ne dorim să ne integrăm în el prin intermediul oricărei tehnici care ne aduce cât mai aproape de efectul absolut, iar machiajul este una dintre metodele cele mai sigure şi non-invazive care ne subliniază frumuseţea.

În zilele noastre machiajul a devenit o obişnuinţă, aproape orice femeie apelând zilnic la un rimel sau un gloss aplicat rapid pe buze.

Machiajul profesional poate deveni în anumite situaţii un atu. Pentru evenimente deosebite, machiajul nu mai poate fi realizat de oricine, iar un make-up artist va şti exact ce îţi trebuie, întrucât machiajul subliniază şi corectează imaginea şi aspectul general al feţei.

Scopul nostru este de a sublinia şi evidenţia frumuseţea naturală a fiecărei femei. Un machiaj rafinat, adaptat stilului tău şi ocaziei deosebite, va încununa răsfăţul şi va adăuga încă un strop de strălucire frumuseţii tale.

Produse profesionale: Paese, Académie Scientifique de Beauté.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!