Epilare Definitiva

Epilare progresiv definitiva
SPL

O piele netedă, fină la atingere, este obiectivul de frumuseţe al oricărei femei. Iar îndepărtarea firelor de păr în exces de pe anumite zone ale corpului este una dintre procedurile de frumuseţe necesare în acest proces, pe care femeile le folosesc din cele mai vechi timpuri. Însă tehnologia a evoluat iar istoria controversată a epilatului ne arată că de la dinţii de rechin pe care oamenii îi foloseau în anii 30.000 î.Hr pentru a rade provizoriu părul de corp, am ajuns, în anii 2000 la aparate care asigură epilarea progresiv şi cu rezultate de lungă durată.

Aşa numita “epilare definitivă“ se realizează prin mai multe metode – laser, IPL (lumină intens pulsată) şi SPL (square pulse light).
SPL este ultima inovaţie în domeniul luminii pulsate şi este mult mai eficientă decât IPL, fiind constituit din 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate. Mai mult decât atât, posibilitatea oricărei arsuri este eliminată, dovendindu-se astfel siguranţa acestui echipament adus pe piaţă de Yperion.

Încă de la prima şedinţă, pielea devene vizibil mai fină, iar perioada pentru următoarea intervenţie va fi mai lungă. Vizitele lunare la salon pentru epilare clasică pot fi înlocuite cu şedinţe periodice de SPL, care vor îndepărta definitiv pilozitatea în exces şi îţi vor reda confortul şi încrederea în sine.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!