Extensii gene

Extensii de gene
„fir cu fir”

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului iar privirea este cel mai cuceritor aspect al unei femei. De aceea, tehnicile de machiaj pentru conturarea pleoapelor și evidențierea ochilor au evoluat până la aplicarea extensiilor de gene, o metodă ușor de aplicat și cu efect estetic de lungă durată. Femeile optează pentru această procedură din ce în ce mai frecvent, iar motivele sunt lesne de înţeles: economisirea de timp în machiajul zilnic şi obţinerea unor gene cu volum, cu un aspect natural.

Genele folosite sunt din mătase și au o formă (la bază mai groase și subțiri spre vârf) și o structură care, după aplicare (80-120/ochi), vor forma la baza pleoapei superioare un efect de eyeliner sau creion. Rezultatul final constă într-o privire accentuată și definită, nemaifiind necesar un machiaj sofisticat.

Metodele și tehnicile de aplicare ale extensiilor de gene sunt diferite şi ţin de preferinţele fiecărei doamne în parte :

-gene “fir cu fir” (metoda clasică)

-gene plate

-gene 2D

La extensiile de gene “fir cu fir” se aplică un fir de mătase pe un fir de geană naturală, genele plate au o textură mai groasă şi o curbură mai proeminentă, iar la cele 2D, efectul de volum este dublu.

În cazul genelor 2D se aplică 2 fire pe un fir natural. Nu trebuie să vă faceţi griji de eventualul disconfort care ar putea să apară din cauza numărului mare de gene (la tehnica 2D se folosesc fire din mătase mai subţiri, astfel încât acestea vor putea fi suportate şi nu vor afecta în niciun fel firul natural).

Indiferent de metoda şi tehnica de aplicare spre care specialistul vă îndrumă (în funcţie de fizionomie, structură şi sănătatea genelor naturale), efectele obţinute vor fi spectaculoase şi de lungă durată (3-4 săptămâni este perioada recomandată pentru întreţinere).

Vino la Heaven Beauty&Wellness Studio să experimentezi extensiile de gene fir cu fir şi să obṭii look-u seducător pe care ṭi-l doreşti.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!