Ingrijirea Unghiilor

Ingrijirea unghiilor
manichiura/pedichiura

Manichiura frumoasă şi îngrijită este un element de stil, o parte din personalitatea ta şi o carte de vizită care vorbeşte despre tine în orice moment, aşa cum ne spune şi istoria manichiurii. Iar transformarea manichiurii într-o opera de artă, într-o expunere a pasiunii pentru frumuseţe şi estetică, se reflectă în oferta noastră, care se încadrează în trendurile şi în exigenţele momentului. Mereu în tendinţe şi preocupaţi de îmbunătăţirea aspectului tău, îţi oferim o gamă largă de servicii şi produse profesionale de cea mai bună calitate, dar în acelaşi timp acordăm o atenţie sporită ultimelor inovaţii pentru a le oferi manichiurii tale.

Procedeul de înfrumuseţare a unghiilor la Heaven Beauty&Wellness Studio constă în realizarea unei fişe-diagnostic, urmată de realizarea propriu-zisă a manichiurii/pedichiurii. Etapele unei manichiuri-pedichiuri constau în: îndepărtarea stratului de lac, pilirea unghiei, realizarea formei de unghii dorită, dezlipirea cuticulei de unghie, înmuierea cuticulei în vederea îndepărtării sau împingerii acesteia şi colorarea unghiilor.
După procedeul de îngrijire a unghiei se trece la îngrijirea pielii, astfel se aplică o cremă scrub pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii, apoi se aplică o cremă ce are rolul de a hidrata pielea şi de a crea o peliculă de protecţie ca un scut împotriva ultravioletelor.
Îndepărtarea cuticulei se poate realiza cu foarfeca, cu o soluţie ce topeşte cuticula sau cu freza, aceasta din urmă folosindu-se cel mai adesea la unghiile realizate cu gel. Produsele folosite sunt din game exclusiv profesionale.

Specialiştii Heaven Beauty&Wellness Studio sunt licenţiaţi după reglementările ce se impun în acest domeniu, fiind permanent preocupaţi de dezvoltarea profesională şi extrem de exigenţi la igiena şi la procedeul de sterilizare. Specialiştii noştri participă în mod constant la seminarii, workshop-uri şi târguri naţionale şi internaţionale, pentru a-ţi oferi cele mai bune şi mai actuale servicii. Iar această recunoaştere este vizibilă şi prin apariţiile din presă. Punem accent pe o evaluare personalizată a fiecărei cliente, urmată de tratamente adecvate tipului de unghie/piele, iar manichiura prorpiu-zisă e urmată de sfaturi utile şi de recomandări pentu acasă.

Sterilizarea instrumentelor de lucru se realizează atât la rece cât şi la cald.
De ce ai alege o manichiură-pedichiură la noi? Pentru că manichiura nu se realizează pe considerentul “merge şi aşa”. Alegerea nuanţelor se realizează în funcţie de un tabel cromatic, de culoarea pielii, de forma unghiei, de grosime şi de tipul unghiei, de culoarea unghiei, de duritatea unghiei, de nivelul de hidratare a unghiei şi a cuticulei, de ritmul de creştere a unghiilor.

La Heaven Beauty&Wellness Studio îţi apreciem timpul, de aceea, în măsura posibilităţilor, recurgem şi la multitasking (manichiura poate fi realizată în timpul altui serviciu, precum coafatul). Mai mult, ne angajăm în promisiunea de a-ţi oferi o manichiură superbă, care să te reprezinte, la fiecare vizită!

Produse profesionale:

OPI, Reforma, Jessica, Cupio to go!.

Servicii:

  • Manichiură/pedichiură clasică,

  • Manichiură/pedichiură cu ojă semi-permanentă

  • Manichiură/pedichiură cu ojă semi-permanentă termică

  • Manichiură/pedichiură SPA

  • Tratament cu parafină pentru mâini şi picioare/masaj.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!