Micropigmentare

Machiaj semipermanent
prin micropigmentare

Preocuparea femeilor pentru tehnicile de înfrumuseţare este cunoscută încă din perioada Egiptului Antic când Regina Cleopatra îşi contura ochii cu negru, excesiv, iar efectul spectaculos a rămas până în zilele noastre.
De la tuşul clasic, însă, tehnologia a avansat până la machiajul semipermanent, femeia economisind astfel timp şi beneficiind, pe o durată mai lungă de timp, de un contur natural care evidenţiază subtil trăsăturile.

Machiajul semipermanent este o metodă de micropigmentare, de colorare a pielii prin tatuare, cu pigmenți naturali care se introduc în straturile superioare ale epidermei și care rămân în piele o perioadă de timp determinată, după care, în decurs de 2 – 4 ani se elimină prin procesul natural de înoire a pielii. Această procedură se efectuează cu un ac special (steril, de unică folosință) care străpunge stratul superficial al dermei.
Machiajul semipermanent este ultilizat prin metode speciale de lucru pentru înfrumuseţarea anumitor zone ale feţei: sprâncene, ochi şi buze. Aceste metode constau în:

-Metoda de umplere;
-Tehnici de combinare a culorilor;
-Tehnici fir cu fir, eyeliner, umplere sau intensificare a genelor;
-Crearea efectului de iluzie optică (mărirea volumului buzelor sau efecte de lifting);
-Tehnica nuanţării;

Machiajul semipermanent reprezintă o modalitate practică de corectare a defectelor sau de accentuare a anumitor aspecte, fără a mai pierde zilnic ore preţioase în faţa oglinzii. Efectele obţinute în urma unei astfel de proceduri sunt de durată (aproximativ un an), iar avantajele sunt multiple.

Procedura durează aproximativ o oră şi, în general, se recomandă şi o şedinţă de retuşare, la 3 – 4 săptămâni după realizarea micropigmentării (eventual pentru uniformizarea culorii). La final, îṭi garantăm o formă perfectă a sprâncenelor care îṭi vor flata trăsăturile feṭei.

Beneficii:

-Obţinerea unui rezultat spectaculos, natural, de lungă durată
-Eliminarea orelor petrecute zilnic în faţa oglinzii pentru corectarea defectelor
-Obţinerea unui look impecabil fără depunerea vreunui efort
-Efectele sunt imediate
-Este rezistent la apă, nu se şterge
-Este hipoalergic
-Fără reacţii adverse ale pielii (inflamaţii)

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!