Drenaj limfatic

Drenaj limfatic

Drenajul limfatic este o formă avansată de masaj uşor al cărui scop este de a stimula circulaţia naturală a limfei, care transportă toxinele dinspre ţesuturi înspre inimă. Sistemul limfatic funcţionează ca urmare a contracţiei unor celule din pereţii vaselor limfatice şi a mişcării muşchilor scheletici care astfel pompează limfa prin vase înspre ganglionii limfatici şi apoi înspre sistemul cardiovascular. Importanţa sistemului limfatic reiese din funcţia primară a limfei: protejarea corpului de boli prin curăţarea, detoxifierea şi hrănirea ţesuturilor, însă sistemul limfatic are şi alte funcții interdependente:

  • este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi
  • absoarbe și transportă acizii grași și grăsimile precum chilul din sistemul digestiv
  • transportă globule albe către și de la ganglionii limfatici în oase
  • limfa transportă celulele prezentatoare de antigen, precum celule dendritice către nodulii limfatici unde este stimulat un răspuns imun

Aşadar, drenajul limfatic este o metodă cu rezultate deosebite în procedurile de detoxifiere şi de regenerare a ţesuturilor, fiind utilizat cu succes pentru eliminarea apei în exces şi a celulitei, diminuând în mod vizibil aspectul neplăcut de coajă de portocală.

Această procedură este recomandată atât în combinarea terapiilor de criogenie, cât şi în terapiile de radiofrecvenţă, datorită accelerării eliminării celulelor moarte din organism. În efectuarea terapiilor anterior menţionate (criolipoliză şi/sau radiofrecvenţă) sunt recomandate minimum 3 şedinţe de drenaj limfatic/zonă, la un interval de 2-3 zile.

Aparatura folosită: Cocoon Medical – Safyre

Alte servicii de remodelare corporala:

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!