Radiofrecventa Safyre

Radiofrecventa Safyre

Nou: Rejuvenare faciala si remodelare corporala intr-un singur echipament

Radiofrecvenţa este una dintre cele mai rapide tehnologii de pe piaţă. Este o procedură non-invaziva şi nedureroasă potrivită pentru toate tipurile de pacienţi. Rezultatele oferite de Safyre sunt vizibile încă de la prima sesiune şi sunt de lungă durată.

Rolul radiofrecvenţei este de a îmbunătăţi calitatea pielii şi de a stimula colageneza prin încălzirea stratului adipos şi a ţesutului. În acest sens, cea mai nouă descoperire în domeniul esteticii este tratamentul Safyre, care a fost conceput pentru a trata zona facială şi corporală.

Rejuvenare facială

Are loc datorită formării de molecule HSP (Heat Shock Proteins), care se sintetizează în prezenţa anumitor stimuli şi marchează începutul refacerii ţesutului.

Safyre produce încălzirea la nivelul dermei, care stimulează producţia de colagen, provocând o elasticitate imediată şi o îmbunătăţire notabilă a calităţii ţesutului. Ridurile sunt reduse, iar pielea devine mai luminoasă şi tonifiată.

Procedura de lucru prevede maximum 4 tratamente pe durata unnui an, la un interval de minimum 1 lună, iar efectele sunt vizibile încă de la prima şedinţă, căpătând astfel şi denumirea de „Lifting facial instant”.

Remodelare corporală

Eliminarea celulitei şi tonifierea corporală sunt rezultatele obţinute încă de la prima sesiune. Secretul stă în activarea fibrelor de elastină şi colagen care ajută la regenerarea pielii afectate şi reducerea ţesutului adipos . Radiofrecvenţa are efecte pe: ţesutul adipos şi fermitatea pielii.

Aparatura folosită: Cocoon Medical – Safyre

Alte servicii de remodelare corporala:

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!