Specialistul Heaven:

“Despre micropigmentare, cu specialistul HeavenBeauty&Wellness Studio”

CITESTE MAI MULT

Tratamentul cu keratină elimină semnificativ încreţirea inestetică şi maximizează strălucirea părului, în timp ce hrăneşte şi hidratează. Părul tău va fi moale şi neted la atingere, cu rezultate uimitoare care sunt vizibile imediat după tratament.

Keratina este o substanţă naturală reparatorie care se regăseşte în aproximativ 88% din părul nostru. Penetrează în firul de păr, reface daunele interne şi îmbracă firul într-o peliculă protectoare.
Tratamentul aplicat termo-dinamic este activat cu ajutorul plăcii ceramice, se sigilează keratina adânc în cuticulele părului şi se declanşează un proces de keratinizare care menţine hidratarea şi inhibă efectele umiditatatii, în timp ce netezeşte şi consolidează firul de păr din interior spre exterior.

– Rezultatele uimitoare sunt vizibile imediat după tratament.
– Recondiţionează şi reface firul de păr în profunzime.
– Părul rămâne moale, lucios, sănătos şi luxos.
– Devine rezistent la umiditate şi la condiţiile meteo nefavorabile.
– Părul devine puternic şi elastic.
– Restabileşte strălucirea părului.
– Îndreaptă sau netezeşte natural părul, cu o spălare optimă pe săptămână, rezistă până la 3-5 luni.
– Frizz free, nu se încreţeşte după expunerea la orice formă de umiditate.
– Uscare versatilă, coafaţi părul într-un stil nou, apoi se spală pur şi simplu pentru a reveni la părul neted original.
– Îmbunătăţeşte calitatea părului, arată tot mai bine cu fiecare tratament.

IHAIR KERATIN

Metodă braziliană de îndreptare, IHAIR KERATIN este un tratament pe bază de keratină care îndreaptă părul, fără substanţe chimice dure. Acest mod de recondiţionare termică transformă şi restabileşte strălucirea părului. Tratamentul cu keratina este conceput pentru persoanele care au părul creţ, rebel sau deteriorat.
Originar din Brazilia, tratamentul cu keratina Ihair Keratin este delicat cu părul, îndreaptă şi hrăneşte, îmbunătăţindu-i condiţia, făcându-l puternic şi elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate şi la condiţiile meteo nefavorabile. Când părul este superb, strălucitor şi neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este redus!
 IHAIR Keratin Choco – pentru toate tipurile de păr. Durata rezultatelor 3-5 luni.
– IHAIR Keratin Apple – Variantă intensivă, pentru părul gros, creţ, rezistent, uscat. Durata rezultatelor 3-5 luni.

Recomandări după tratamentul cu keratină:

Spălaţi părul NUMAI cu produsele din gama L’Kerabelle, Agadir sau Innosys fără clorură de Sodiu şi sulfaţi. Înainte de prima spălare de la tratament, nu prindeţi părul în coadă sau cu clipsuri, agrafe, bentiţe, nu purtaţi ochelarii de soare pe cap, nu ţineţi părul după urechi, pentru a-l menţine cât mai drept. Dacă se udă sau transpiraţi în timp ce dormiţi, încercaţi să-l uscaţi şi îndreptaţi-l cât mai repede cu un feon şi o placă pentru păr. Până la prima spălare, părul trebuie să fie păstrat cât mai drept posibil. Produse de styling fără Clorură de Sodiu pot folosite după prima spălare. Tratamentul cu keratină poate fi refăcut după o perioadă de 6 săptămâni dacă este necesar.

Contact

Adresa

Strada Viorele, nr 4, bl 22, scara 2, parter Bucureşti, sector 4

Program de lucru

Luni-Vineri: 09:00-21:00

Sâmbătă: 09:00-19:00

Programari

(021) 330.32.35

(031) 417.88.87

E-mail

studioheaven.bw@gmail.com

Conecteaza-te cu noi!

Aboneaza-te la Newsletter!

Aboneaza-te la Newsletter si primesti
5% discount
la serviciile noastre!